Гери Стаменова е много неща - актриса, певица, инфлуенсърка,

...
  Гери Стаменова е много неща - актриса, певица, инфлуенсърка,
Коментари Харесай

Гери Стаменова ходи въоръжена по улиците на София и още неща, без които не излиза от вкъщи

 

Гери Стаменова е доста неща - актриса, певица, инфлуенсърка, композиторка, текстописка, а към този момент и риалити звезда. Ким Кардашиян би ѝ завидяла на всички умения, само че не това е значимото.

Гери, сходно на всяко друго момиче, обожава да носи в себе си куп движимости, които употребява в всекидневието си. Виктор Стоянов по този начин и нямаше време да опознае по-добре Гери, само че ние имахме късмет да се срещнем с огнената брюнетка, с цел да си поговорим за нещата, които постоянно носи в себе си.

Виж още: Приличат на фолкаджийки, само че не са: Инфлуенсърките, които обичат кичозната визия 

 

С просто око е видно, че Гери е от мацките, които обичат да се гримират, а за нея това е метод да подчертае още повече магнетичните си очи. В чантата си Стаменова постоянно носи палитра със сенки, само че най-важното е огледалото. Хубавият грим обаче е нищо, в случай че има неприятен мирис, а това е цялостен страстоубиец и Гери знае това добре. Ето за какво Гери си носи конец за зъби постоянно и се оказва, че е тотално пристрастена към него.

Виж още: Риалити хайлайф: БГ звездите, създали кариера от ТВ участия! 

 

Ароматът на тялото също е значим, а Гери не пропуща да постави в чантата си и парфюм. Не държи на марки, значимото е да ѝ харесва. Най-интересното е, че Гери си носи особено маско за тяло, което нанася с четка, а не с пръсти. " Това масло е доста по-добро от крем и може да се нанася даже на косата ", сподели пред нас Гери, която продължи да вади още разкрасителни артикули от чантичката си. Гланцът не може да отсъства, тъй като с него Гери придава искра на сочните си устни. 

Най-изненадващото нещо в чантата на Гери, е... джобен нож. " Ножът ми е доста обичан, правил ми е работа за много неща. Спокойна съм, когато го нося. Не чакам някой да ме нападне, само че си го имам постоянно с мен ", описа пред Vbox7 Гери, която носи джобното ножче и по друга причина.

" В родния ми край се вършат доста ножове. Ако си от Костенец, само че не носиш джобен нож, значи въобще не си от този край ", сподели още Гери.

 

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР